Hirdetés

Nyulak, zombik, dínók, kalapos emberek

|

Egy oldalnézetes népírtás jutott mára, melyben egy ifjú pár takarítja az utcákat.

Hirdetés

Jön az aranyos kis nyuszómuszó, aki musszog, mint azt a világ legfeketébb feketemágusától, Boborján mestertől megtanultuk, majd jön egy fiatal, élettel teli fiú vagy lány, aki vagy felrúgja az égbe, vagy egy golfütő segítségével repíti tova a kis musszogó lényt.

Az Urban Brawl inkább ügyességi és ritmusjátéknak illik be, akár hiszitek, akár nem. A nyilakkal történik az irányítás, ha jó pillanatban jó gombot nyomunk le, akkor el tudjuk pusztítani az emberiség életére törő lényeket. A balra a nyulak, a jobbra a zombik, a fel a dínók, a le pedig a kalapos emberek kivégzéséhez szükséges mozdulatsor végrehajtásáért felel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)