Hirdetés

Of Orcs and Men - teaser

|

A Cyanide és a Spiders közös alkotása érdekes RPG-nek ígérkezik.

Hirdetés

A Cyanide a koncepcióért és a produkcióért, a Spiders a fejlesztésért és az elkészítésért felel. A játék PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re jelenik majd meg.

A rövid teaserből két főhöst ismerünk meg, akikben csak a bőrük színe közös - egyikük egy ork, míg a másik egy goblin. Mindkettejükre vadászik az Emberek Birodalma. 

Most, hogy a Birodalom vadászik rájuk elhatározták, hogy megölik azt, aki egy személyben tehet arról, hogy az orkokat és goblinokat hatalmas háború pusztítja. Ez nem más, mint az Emberek Császára személyesen. Ez az epikus küldetés vár hőseinkre, amellyel az egész Birodalmat bejárják, sőt annál is messzebre jutnak majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)