Hirdetés

Olcsóbb lett a GameStar magazin, de nincs sok időd!

|

Sietni kell annak, aki szeretné megkímélni a pénztárcáját, most érdemes GameStar magazint előrendelni. 25 százalékos kedvezmény!

Hirdetés

2014. június 10. reggel 8:00-ig van lehetőség arra, hogy spóroljatok némi zsebpénzt, miközben a legújabb GameStar magazin is a tiétek lesz. Soha nem látott gyorsasággal készülő exkluzív E3-as összefoglaló (mazur kintről küldi a helyzetjelentést), rengeteg érdekesség, teszt és előzetes vár titeket, tele leszünk meglepetésekkel.

Vannak olyanok, akik alaposan megnézik az újságosnál a borítót, emocionális alapon döntenek a vásárlásról, de most a kalandoroké a pálya. És nekik bizony megéri majd, mivel csak 1495 Ft-ért, 500 forint kedvezménnyel kaphatják meg a lapot, ráadásul az házhoz jön (ingyen!). Nem kell bájologni az újságossal, nem kell kitekergetni az osztálytársak, kollégák, haverok kezéből, csak várni kell a postást, aki legalább kétszer csenget, hogy adja a 2014/06-os GameStar magazint. Mert megérdemlitek.

Tehát aki bankkártyás fizetéssel (mindegyik bankkártya jó!) kedd reggel 8:00-ig leadja előrendelését ezen az oldalon, az elégedett és pénzesebb GS olvasó lesz, ne maradjatok le a lehetőségről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)