Hirdetés

OlliOlli 2 - jövőre jön a kőkemény deszkás játék folytatása

|

A Not A Hero után visszatér gyökereihez a brit roll7. Érkezik az OlliOlli 2!

Hirdetés

A nemrég a PlayStation Vita TV-hez ingyen járó OlliOlli annyira bejött a nagyközönségnek, hogy már készül is a folytatás, ráadásul jövőre meg is jelenik . A roll7 nem változtatott sokat az alapformulán, viszont sok kis aprósággal tette mélyebbé a játékélményt.

Amellett, hogy a játék külseje is változott egy kicsit, - a szögletes dizájnt kicsit lekerekítették, és élénkebb színeket használ a második rész - a pályák is egy fokkal változatosabbak lesznek az újonnan bekerülő rámpáknak köszönhetően. Továbbá bővül a végrehajtható trükkök listája is, ezentúl a manual és revert trükkök különböző változatai is szerepelnek deszkásunk repertoárjában.

Ami azonban a legfontosabb, az OlliOlli 2-ben többjátékos játékmódok is lesznek, ráadásul ezek a PlayStation 4 Share Play funkcióját is használni fogják, tehát akár olyan cimboráinkkal is deszkázhatunk, akiknek nincs meg a játék. Hogy a Welcome to Olliwood alcím filmes implikációi miben rejlenek egész pontosan, azt még nem tudni, de kamerákat már láthatunk a pályákon. Hamarosan kiderül, erről még az OlliOlli 2 2015-ös megjelenésig bőven lesz alkalmunk informálódni.

Gördeszka-rajongók, nektek bejött az első rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)