Hirdetés

Olyan Far Cry játék készül, amilyenre tényleg nem számítottunk

|

Egy védjegy buktatta le a projektet, amely nem azonos a már pletykált folytatással.

Hirdetés

Utoljára 2021-ben bővült a Ubisoft népszerű szériája a Far Cry 6-tal, már ami a videojátékokat illeti, hiszen a Netflixen tavaly debütált a Laserhawk Kapitány: Egy Blood Dragon-történet című animációs sorozat, amelyet a széria spin-offja, a 2013-as Far Cry 3: Blood Dragon inspirált.

A pár hónappal ezelőtti jelentések alapján nem maradnak sokáig újdonság nélkül a rajongók, mivel két új projekt is formálódik: készül a Far Cry 7, és állítólag radikálisan újszerű megközelítésre számíthatunk tőle, továbbá jöhet egy multis shooter is. Egyelőre nem tudni, hogy ennek a leleplezését lőtte-e le a PEGI vagy egy harmadik játékét.

Az európai korhatár-besorolásért felelős szervezetnél ugyanis felbukkant egy új Far Cry-játék adatlapja, amely a jelek szerint a Captain Laserhawk Niji Warrior névre hallgat majd, és a cím alapján vagy a netflixes sorozat adaptációja, vagy annak mellékszála lehet. Igen, így a spin-off adaptációjának spin-offjáról lenne szó, de ilyeneken ne akadjunk fel egy brandek uralta világban. 

Hirdetés

A leírások alapján tűnik, mintha a többjátékos harcokra lenne kihegyezve a koncepció, hiszen a kiszivárgott szöveg szerint a játékosok "lézeres deathmatchekben vehetnek részt, és a céljuk, hogy a legtöbb ellenfelet kiiktassák". Lesznek benne mikrotranzakciók is, viszont ami az erőszakot illeti, alighanem be kell érnünk a mérsékelt durvulással: emberszerű karaktereket lőhetünk le lézerfegyverekkel, akik darabokra esnek, amikor eltalálják őket, de trancsír és vérzivatar nem lesz, csak vérfröccsenések a földön. A PEGI azóta törölte a besorolást, a Ubisoft pedig annyit mondott, nem kommentálják a pletykákat és spekulációkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)