Hirdetés

Olyan játékok kerültek a Battle.netre, amelyekre egyáltalán nem számítottunk

|

Ha nosztalgiáznátok kicsit a WarCraft univerzum első háborúival, akkor azt már a Blizzard saját kliensén keresztül is megtehetitek.

Hirdetés

A WarCraft: Orcs & Humans, a Warcraft II: Battle.net Edition és a Diablo tulajdonképpen eddig is elérhetőek voltak modern rendszerekre, de kizárólag csak a GOG.com-on keresztül. Egy másik platformon kellett megvennünk tehát a Blizzard saját játékait, melyeket hiába kerestünk a Battle.net keretrendszerében.

Ez ma hajnalban végre megváltozott: a Blizzard üzletében is felbukkant az első két WarCraft, miként a Diablo sorozat nyitánya is.

Hirdetés

Újdonságokra senki se számítson: ugyanazokról a klasszikusokról van szó, melyeket évtizedekkel ezelőtt is élvezhetünk, csak most egy picit könnyebben férhetünk hozzájuk. Nem kell végre előtúrnunk a GameStar magazinhoz egykor teljes játékként ajándékozott WarCraft II lemezünket egy kis klasszikus háborúzáshoz.

A WarCraft Orcs & Humans ára 5,99 euró, a WarCraft II: Battle.net Editioné 9,99, a Diablóé pedig 9,99. Lényegében 26 euróért (jelenlegi átváltáson ez úgy 10 000 forintot jelent) felmarkolhatjuk a Blizzard klasszikusait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)