Hirdetés

Olyan PlayStation 5 bundle jöhet, amelyben PlayStation Premium előfizetést is kapunk a konzol mellé

|

Egy korábban még nem látott csomag szivárgott ki, a koncepció pedig nem tűnik rossznak.

Hirdetés

Bár már jó ideje túl vagyunk a készlethiány időszakán, így a legtöbben, akik PlayStation 5 konzolt szerettek volna vásárolni, bizonyára már megtették, azonban ha te esetleg éppen egy ilyen gép beszerzésén gondolkodsz, akkor lehet, hogy a Zuby_Tech névre hallgató Twitter felhasználó által kiszivárogtatott csomag lesz a legjobb választás a számodra.

Amennyiben a képek valódiak, nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan egy teljesen új konzol csomag kerül a boltok polcaira, amely mellé egy 24 hónapos PlayStation Premium előfizetést is kapunk majd. Ez több szempontból is remek ajánlat lehet, hiszen ezzel a Sony előfizetéses szolgáltatásának legmagasabb szintjét élvezhetjük, annak minden előnyével, beleértve az igen bőséges játékkatalógust (ami nem mellesleg hónapról hónapra jelentősen bővül), a classic játékok könyvtárát, illetve ezen játékok streamelését is.

Hirdetés

Arról, hogy a csomag mikor érkezik majd, egyelőre nem kaptunk pontosabb információt, illetve még a Sony oldaláról sem érkezett hivatalos megerősítés ezzel kapcsolatban, viszont minden bizonnyal azokban a régiókban, ahol elérhető a szolgáltatás Premium szintje, ott forgalomba kerül majd bundle, így nagy eséllyel hazánkban is kapható lesz majd.

Természetesen ezek mentén az árakról sem tudni semmi konkrétat, de érdemes figyelni erre, hátha valami valóban jó ajánlattal áll elő a Sony.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)