Hirdetés

Omikron 2009-ben, Infraworld TÖRÖLVE

|

A német working-title weboldal interjút készített az Indigo Prophecy fejlesztőcsapatának COO-jával, Guillaume de Fondaumiere-rel a gárda jövőbeni terveiről, amelyből kiderült néhány szaftos részlet is. Például ereditileg epizódonként szerették volna megjelentetni a Farenheitet, ami azonban 2002-ben nagy kockázatot jelentett és egyik kiadó sem vállalta be. A folytatást illetően eléggé kétértelmű válasz érkezett. A tavaly bejelentett Omikron 2-ről kiderült, hogy 2009-ig várnunk kell rá. A csapat előbb egy másik projektet fejez be, erről azonban nem közölt semmi információt. A másik, folyamatban lévő projekt az Infraworld volt, amit azonban jelenleg pihentetnek, bár Guillaume inkább úgy fogalmazott, hogy törölték. A koncepció nem tetszett a kiadóknak. Hát, ennyit a szabad játékfejlesztésről. A jelenlegi projekt azonban nem csak PC-re, hanem következő generációs konzolokra is elkészül, maga a bejelentés pedig az idei E3-on következik be.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)