Hirdetés

Online marad a GRID online

|

A Codemasters népszerű autós játéka továbbra is játszható marad neten.

Hirdetés

Hétfőn még arról adtunk hírt, hogy búcsút lehet inteni a Race Driver GRID multis mókázásainak, de hirtelen feltűnt a herceg a fehér lovon, azaz a GameRanger, akik tovább üzemeltetik a szervereket.

Ők adnak helyet a Tiger Woods PGA Tour 2008, Need for Speed: Most Wanted, és a The Lord of the Rings: Battle for Middle-earth sorozatnak is, valamint az általuk problémásnak nevezett Borderlandsnak és Demigodnak.

A GameRangers nem kezdő a szakmában, hatszáznál is több multiplayer játékot gardíroznak, és saját elmondásuk szerint a tűzfal és router problémákat is gyorsan orvosolni szokták, amit az 1,7 millió játékosuk el is vár tőlük. A Race Driver GRID-hez szükséges klienst itt tudjátok letölteni .

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)