Hirdetés

Online mod a Skyrimhez -párban szép az élet

|

Adott egy eszméletlen jó single player játék, talán 10 éve nem volt hozzá fogható a piacon. Erre mit csinál néhány fanatikus? Naná, hogy olyan modot, amivel multizhatunk a Skyrimben...

Hirdetés

 

Azt tudtuk, hogy a Skyrim modder közönsége nem egyszerű arcokból áll, de hogy bepróbálkozzanak egy ilyen projekttel, az azért már mindennek a teteje.

Ki ne szeretne a haverjaival együtt kalandozni, tárgyakat cserélni vagy egyszerűen csak dumálni egy jót és felfedezni ezt az elképesztően szép provinciát? A mod készítése úgy tűnik szépen halad, még egy video is készült róla működés közben. Persze az eredmény még nem tökéletes, hiszen a karaktereken nincs ruha (az azért sokat elárul a mod készítőiről, hogy csupa férfi karaktert használtak, persze kisgatyában.

A hír hivatalos része eddig tartott, de azért engedjétek meg, hogy személy szerint kicsit szkeptikus legyek ezzel kapcsolatban. Aki végigkísérte az Elder Scrolls sorozat pályafutását, az emlékszik talán a Morrowind és az Oblivion multimodokra, melyek elkészültek ugyan, de soha nem működtek tökéletesen. Majd kiderül, hogy ez a csapat mire jut ezzel a szép, programozót próbáló feladattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)