Hirdetés

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - elérhető a multiplayer demó

|

A Codemasters elérhetővé tette az Operation Flashpoint második részének első pályáját, mely mind egyjátékos, mind többjátékos módban játszható.

Hirdetés

Az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising a legtöbbek szerint nagyon jóra sikerült, és most akinek nem volt még alkalma kipróbálni, az megteheti barátaival vagy egyedül egyaránt. Nem csak amolyan gyorsan összedobott demóról van szó, hiszen különböző nehézségi fokozatokban játszhatjuk végig a játék teljes első küldetését.

Emellett a Codemasters azt is bejelentette, hogy az Xbox Live Avatarok Operation Flashpoint 2: Dragon Rising témájú ruhákat is kapnak, melyek közül a legolcsóbb 80 MS pontért szerezhető be. A letöltési linkeket lent találjátok.

Gamershell
Fileplay
Big Download
Strategy Informer
Worth Playing

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)