Hirdetés

Operation Flashpoint: Dragon Rising - Co-op trailer

|

Haverok, buli, Operation Flashpoint: Dragon Rising

Hirdetés

A háború-szimulátorok kedvelői egyre izgatottabban várják az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising eljövetelét, hiszen ekkor derül csak ki igazán, hogy a néhány hónappal korábban megjelent ArmA II-be, vagy épp a Codemasters üdvöskéjébe érdemes hosszabbtávon pénzt időt és energiát fektetni.

Magam is hasonló taktikán vagyok, hisz egyéb elfoglaltságaim mellett nehéz lenne mindkét játékban értékelhető eredményt elérni, így a Dragon Rising megjelenése után egy vásárlással fogom letenni voksomat az általam választott győztes mellett. Érvek vannak mindkét oldalon. Az Operation Flashpoint 2: Dragon Risingban például az egész „egyjátékos" kampány négy fő részvételével kooperatív módban online is végigtolható lesz, s valljuk be, az efféle szimulátoroknak a vérbeli csapatjáték adja az igazi sava-borsát. A team leader a csapat esze, aki irányítja a felcser, lövész, utász, vagy tankelhárító posztokon osztozó többieket. Ugyan ezek a beosztások határozzák meg, hogy járműhasználatkor milyen posztot vehetünk fel. Vagyis egy lövész nem biztos, hogy el tud vezetni egy harci helikoptert, ugyanakkor ügyesen kezelheti a járművek gépfegyvereit. A co-op mód további szépségeiről a Operation Flashpoint: Dragon Rising Co-op trailerben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)