Hirdetés

Operation Flashpoint: Dragon Rising - Nincs több tartalom

|

A Codemasters befejezettnek tekinti az Operation Flashpoint: Dragon Rising projektet.

Hirdetés

Két DLC és néhány javítócsomag után a Codemasters nemrég a hivatalos fórumán jelentette be, hogy a részéről befejezettnek tekinti az nagy Operation Flashpoint történelem Dragon Rising fejezetét. Ennek értelmében a hamarosan PS3-ra is megjelenő Overwatch DLC után sem javításra, sem más letölthető tartalmakra nem lehet majd számítani.


„Sajnáljuk, ha a Dragon Rising és a két DLC után még több tartalomra vágytok, de most a jövőbeli nagyszabású tervek a legfontosabbak a csapat számára, aminek tragjai jelenleg is buzgón tervezik a modern hadviselés jövőjét. Tartunk attól, hogy egyeseket most elkeserítettünk ezzel, de kérünk mindenkit, hogy felnőtt és építő kritikát fogalmazzon meg ebben a topicban."-áll a bejegyzésben.

Nos, egyik szemünk sír, a másik pedig nevet. Hiszen egyfelől az Operation Flashpoint: Dragon Rising terén, fejlesztői részről ezentúl annyiból kell gazdálkodni, amennyi jelenleg rendelkezésünkre áll (bár a modderek még megmenthetnek minket), másfelől viszont látni lehet, hogy valami új lövölde is készül a Codemasters boszorkánykonyhájában. Azért kár.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)