Hirdetés

Óriási az érdeklődés a Back 4 Blood iránt

|

Már a zárt béta alatt is rengetegen játszottak a Left 4 Dead készítőinek új, hasonló játékával.

Hirdetés

Ha már a Valve úgy döntött, hogy egyik sorozatában sem ad ki harmadik részt, és a Left 4 Deadet is félreteszi, akármekkora sikert is aratott, más fejlesztők voltak kénytelenek megpróbálni a Turtle Rock  által kínált élményt újra elhozni. Kevés értékelhető próbálkozás volt, de most maguk az eredeti fejlesztők igyekeznek megmutatni, hogy a kooperatív zombihentelés élménye még fokozható.

A hétvégén lezajlott az előrendelőknek (és azoknak, akik ilyen-olyan módon tudtak kulcsot akasztani valahonnan) tartott Back 4 Blood zárt bétateszt, melynek során a SteamDB szerint a Steamen az egyszerre játszók száma megközelítette a 100 ezret, ami úgy, hogy ez még nem a nyílt kör, különösen szép eredmény.

Hirdetés

Konzolos számokra nem látunk rá, de valószínűleg hasonlóak lehetnek. A nyílt béta augusztus 12-én indul és 16-áig tart, ennek keretében bárki, bármilyen platformon játszhat majd, és ugyanazokat a tartalmakat lehet elérni, mint most: két PvE küldetést, öt karaktert, minden fegyvert és a PvP módot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A teljes változat október 12-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra, hacsak nem találnak most olyan hibát, ami miatt halasztani kell a játékot. Mi is kipróbáltuk, HP írt róla egy remek előzetest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)