Hirdetés

Ősszel jön a Stronghold: Warlords

|

A legendás RTS pár hónap múlva visszatér, és ezúttal Ázsiába kalauzol el minket.

Hirdetés

Sajnálatos módon az E3 2019 óta nem sokat hallhattunk a következő Stronghold játékról, pedig a 2000-es évek elején nagy népszerűségnek örvendett szériának a mai napig is vannak rajongói, akik ki vannak éhezve a kastélymenedzselésre és a toborzott sereggel való háborúzásra.

Hirdetés

A Stronghold: Warlords ezt a vágyat igyekszik majd csillapítani, méghozzá úgy, hogy a Távol-Keletre visz minket csatározni, ahol mongol, japán és kínai hadurak fognak összecsapni. Ma két újdonság is kiderült a játékkal kapcsolatban: az egyik, hogy lesz benne egy olyan kooperatív mód, amelyben két játékos együtt építhet, védekezhet és ostromolhat. A multiplayer azt is lehetővé teszi majd, hogy csapatokban játszhassunk a barátainkkal, de meséljen a részletekről helyettünk a trailer:

A másik fontos infó, hogy a Stronghold: Warlords szeptember 29-én jön PC-re (Steamen) és kezdettől fogva tartalmazni fogja a multit, valamint teljes Steam Workshop támogatást is, hogy hozzáférhessünk más felhasználók kastélyaihoz, térképeihez és szcenárióihoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)