Hirdetés

Outcast él! Mégis él!

|

Egyik régi nagy kedvencem az Outcast című vektorgrafikus megjelenítéssel büszkélkedő akció-kalandjáték, amely remek hangulatával annak idején teljesen magával ragadott. Sokáig hallottunk a folytatásról, ám végül a projektet felfüggesztették - most mégis itt van valami!

Hirdetés

Néhány lelkes programozó és grafikus összefogott, hogy elkészítsék Open Outcast címmel a nagy előd feldolgozását. A projekten három éve dolgoznak, és most jutottak olyan fázisba, hogy néhány képen túl egy techdemót is útjára bocsássanak. Sajnos a program egyelőre nem minden grafikus kártyán fut rendesen, így az én céges ATI kártyámmal is gondjai akadtak, de pontosan ezért adták ki: hogy fény derüljön a lappangó hibákra.

Egyébként jelenleg épp artwork rajzolókat, 3d artistokat, és grafikus programozókat keresnek, úgyhogy további információért tessék ellátogatni a csapat honlapjára!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)