Hirdetés

OUYA - a támogatók félkész verziót kaptak

|

Amit a konzol jelenlegi tulajdonosai negatívumként említettek, az a végleges verzióban nem fogja lefelé húzni a pontszámokat.

Hirdetés

Androidos konzolt készíteni nem egy leányálom, ezt mutatja legalábbis az első két próbálkozó, az OUYA és a GameStick esete - míg egyiket a kritikusok húzták le, másiknak fejlesztői késleltetik a megjelenését.

Elhamarkodott dolog volt viszont azt állítani, hogy az OUYA megbukik. Akik Kickstarteren keresztül segítették elő az androidos kütyü elkészülését, már kezükben tarthatják/a polcra rakhatják/mutogathatják az utcán, vagy beszámolhatnak arról, hogy mennyire nem tetszik nekik. A fejlesztők a kedélyeket csillapítandó közleményben tudatták velünk, hogy az első hullámban kiküldött példányok nem a sajtónak lettek tervezve, a június negyedike után kiküldött darabok már minden funkciót tartalmazni fognak, amit az Ouya cég be szeretett volna pakolni. Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy fair-e ezt csinálni azokkal, akik megelőlegezték a bizalmat. A sajtópéldányok május közepén kelnek útra, ahogy mi is rátesszük a kezünket egyre, rögtön elmondjuk, mit gondolunk róla (aztán le is írjuk, elvégre az csak hatékonyabb, főleg olvasói szempontból).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)