Hirdetés

Overlord hétvége a Steamen

|

A szokásos hétvégi Steam akció keretében most az Overlord sorozatot szerezhetjük meg potom pénzért.

Hirdetés

Aki esetleg nem ismerné az Overlord sorozatot, annak elmondanánk hamar, hogy amolyan Dungeon Keeper szerűség, kis csavarral. A gonoszkodást, és a fantasy-t kedvelő játékosok bizonyára hallottak már róla, hiszen az Overlord, és az Overlord 2 igazi üde színfolt a játékok palettáján.

Az Overlord 2 nem is olyan régen jelent meg, és a kritikusok eléggé lehúzták a túlzottan kevés újdosnág miatt. Ennek ellenére a játék nagyszerű szórakozást nyújt, és a kis gremlinek is sokkal aranyosabbak, mint az első részben. Aki eddig nem talált indokot a vásárlásra, íme az aktuális Steam akció: 8,75 euróét megkaparintható az Overlord, annak kiegészítője a Raising Hell, és az Overlord II. Csak a hétvégén!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)