Hirdetés

Overwatch - elindult a szülinapi esemény

|

Az Overwatch idén ünnepli második születésnapját, ennek apropóján pedig rengeteg izgalom várja a játékosokat.

Hirdetés

Ebben a hónapban lesz két éves az Overwatch, a Blizzard pedig ezúttal is a rajongókat halmozza el ajándékokkal. Nemrég durrantották be a szervereket, ahol egy halom új skin, és egy csomó ismerős játékmód vált elérhetővé.

Hirdetés

Az esemény egészen június 11-ig tart majd, ez idő alatt pedig 190 tárgyat zsákolhattok be, köztük 60 olyat is, amiket soha nem láttunk korábban. Eredeti legendary skinek, táncok, emote-ok, sőt, egy csomó olyan játékmód is visszatér, amelyek csak rövid ideig voltak elérhetőek anno.

Emellett kapunk egy FFA Dearthmatch pályát is, ami a Petra nevet kapta. Szokásához híven a Blizzard az összes többi játékban is ünnepel, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha mindenhol ömlik az Overwatch tartalom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)