Hirdetés

Overwatch - lecsapott a ban hammer, 1700 csalóval kevesebb

|

A Blizzard kínai részlege eléggé megnyirbálta a játékosbázist. A csalókat nem tolerálja a fejlesztő, még akkor sem, ha egyébként vicces neveik vannak.

Hirdetés

A Blizzardnak kimondottan az volt a terve az Overwatch kapcsán, hogy komoly esportot csinálnak belőle. Egy ilyen célnak pedig nem tesz jót, ha csalók vannak a szervereken, éppen ezért a kínai Blizzard most ki is bannolt 1700 rossz arcot.

Ráadásul az ottani GM-eknek megvan az a jó szokása, hogy egy szégyenfalra kiírják a kitiltott játékosok neveit. A _CRISPR néven működő /r/Overwatch felhasználó volt olyan jó arc, hogy a humorosabb neveket lefordította, és van köztük néhány valódi gyöngyszem is:

- Lezúztam Seagullt
- NAGYON LAGGOL
- "Justice Rains F-ughhhh"
- "It's High N-ughhhh"
- Remélem nincs Reaper a mennyben
- Nincs ötletem névhez
- Mintha valaki azt mondta volna, hogy jóképű vagyok
- Upsz, rossz gomb
- Az apád éppen (ez a kínai szerveren azt fogja kiírni amikor meghalsz, hogy "az apád éppen lelőtt)
- Lucio Shimada, a falmászó tesók harmadik tagja
- King's Row takarítója
- A hanamurai játékterem tulajdonosa

Attól függetlenül persze, hogy nagyon viccesek a srácok, természetesen mind ki lettek bannolva. A játékosoknak jó mert kevesebb a csaló, és nekünk is jó, mert van mint röhögnünk csütörtök reggel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)