Hirdetés

Overwatch - Bastioné lesz az új animációs kisfilm?

|

Egy orosz forrás szerint Bastion lehet a főszereplője a következő Overwatch kisfilmnek, amely bizonyára ismét hozza majd a megszokott minőséget.

Hirdetés

A Blizzard a tavalyi gamescomon egy saját sajtókonferenciát tartott és bár az idei esetében hasonlót még nem jelentett be, de várhatóan ezúttal sem fog üres kézzel érkezni. 

A Redditen felbukkant orosz források szerint ugyanis a Blizzard bejelentette, hogy a gamescom 2016 alatt fogják bemutatni következő animációs kisfilmjüket, amely a "The Last Bastion" névre hallgat, így hármat tippelhettek, hogy melyik karakterről szól majd. Sajnos a bizonyítékul linkelt blogposzt azóta nem érhető el, viszont egy fotót sikerült lementeni. Íme: 

Persze a kép könnyen lehet hamis is, de bízunk benne, hogy a Blizzard tényleg készül valami hasonlóval a kölni eseményre. Ki tudja, talán a régóta pletykált karaktert is bemutatják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)