Hirdetés

Overwatch - négy karakter erősebb, egy gyengébb lett

|

A PTR-en élesedett új frissítés finomhangolja a nemrég csatlakozottt Doomfistet, de a változások másokat is érintenek.

Hirdetés

Doomfist egyelőre még mindig csak a PC-s játékosoknak elérhető, közülük is azoknak, akik a publikus tesztszerveren játszanak. A többiek kénytelenek várni egy kicsit, amíg a Blizzard tökéletesen kiegyensúlyozza a karakter képességeit, erejét.

Hirdetés

A legújabb frissítéssel két képessége, a Rocket Punch és a Seismic Slam erejéből vettek vissza. Előbbi esetében 20%-kal rövidebb utat tesz meg a karakter, az utóbbinál pedig láthatjuk, mennyi lesz a sebzés értéke, valamint csak olyan célpontot választhatunk, ami nincs magasabban nála. 

Módosult továbbá Zarya Graviton Surge-e, ami az érintett karakterek mozgását teljesen lebénítja; Reinhardt kalapácsa, mellyel kb. 10%-kal gyorsabban suhint, illetve Charge-a, amivel felöklelhet ugyan két másik, charge-olni képes karaktert, de nem sebzi mindkettőt; McCree villanógránátja, ami jelentősen lelassítja az érintetteket; valamint Reaper Shadow Stepje, amit csak sokkal közelebbről lehet hallani, mint eddig.

Meglátjuk, az életbe lépett változások mit eredményeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)