Hirdetés

Overwatch - nem kizárt a cross-platform játék

|

Egyelőre mindenki csak a saját platformján lévőkkel játszhat, de az Overwatch készítői nem tartják kizártnak, hogy később összekössék egymással a két konzolos játékosbázist.

Hirdetés

Hiába vezeti a cross-platform játékok rohamát a Rocket League és még néhány játék, a különböző határvonalak nem mosódtak el egyik napról a másikra. Így egyelőre az Overwatch estében is csak azokkal játszhatunk, akik ugyanazt a gépet használják, mint mi, de ennek nem kell így lennie a Blizzard szerint.

A témára a játék hivatalos Twitter-fiókján kérdezett rá több rajongó, a kiadó álláspontja pedig teljesen egyértelmű. A PC-s és konzolos változatokat nem szeretnék keverni az eltérő irányítási módok miatt, sőt, emiatt ugye különbözően is balanszolják a két változatot. A PlayStation 4-es és az Xbox One-os játékosokat viszont nem feltétlenül szeretnék elkülöníteni, de mivel egyelőre a két konzolgyártó nem állapodott meg az Xbox Live és a PlayStation Network közötti kapcsolatról, ez sem valószínű, hogy az Overwatch fejlesztőinek aktuális feladatai között van. "Szemmel tartjuk a cross-platform lehetőségeket konzolon" - írták a játék Twitter-oldalán.

Mit gondoltok, marad a két különálló rendszer, vagy a Sony végül elfogadja majd a Microsoft felvetését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)