Hirdetés

Overwatch - szerezd meg te is az eddigi legmenőbb Genji skint

|

Bárki megkaparinthatja Genji legújabb, igazán ütősre sikerült Oni kinézetét és ehhez mindössze a Heroes of the Stormmal kell játszania.

Hirdetés

Az Overwatch hőseihez számos igazán mutatós új skint nyithatunk ki ládákból vagy vásárolhatunk meg játékbeli valutáért. Genji esetében azonban most egy olyan új kinézet jelent meg, amit egészen más módon zsebelhettek be.

A fenti videóban látható, meglehetősen mutatós Oni skint azok kapják meg, akik részt vesznek a Heroes of the Storm új eventjén, ami a Nexus Challenge nevet kapta. Ha te sem szeretnél lemaradni erről a remek lehetőségről, akkor mindössze annyit kell tenned, hogy lejátszol 15 Heroes of the Storm meccset úgy, hogy legalább egy barátod a csapatod tagja lesz. Ezután automatikusan tiéd lesz Genji Oni maskarája a hozzá járó fegyverkinézetekkel, játékos ikonnal és falra fújható logóval. Ezeken felül pedig Zaryát is hozzátok csapják a Heroes of the Stormban. 

Egyébként itt nem érdemes megállni, ugyanis ha 30 meccset nyomtok le, akkor Auriel, Greymane, Kerrigan és Li-Mingthe nyílik meg számotokra játszható hősként a Heroes of the Stormban, valamint egy Orochi Hovercycle hátast és egy 30 napos Stimpacket is kaptok. Az event január 4-én ér véget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)