Hirdetés

Overwatch - átalakul Hanzo új karácsonyi kinézete

|

A rajongók nem voltak teljesen elégedettek a skinnel, így a Blizzard most úgy döntött, változtat rajta.

Hirdetés

A népszerű hero shooterbe is megérkezett a karácsony, amivel együtt rengeteg újdonság is bekerült a játékba. Végre a sokak által kedvelt (vagy épp gyűlölt) Hanzo is kapott egy vadonatúj skint, de a rajongók visszajelzései alapján a fejlesztők hamarosan alakítanak rajta egy kicsit.

Hirdetés

Az Overwatch íjász karaktere megkapta a tavalyi Reflections képregényben látott kinézetét a Winter Wonderland 2017 során. A Casual névre keresztelt skin ősz szakállt és félig-meddig őszes hajat adott Hanzónak, de ahogy az olvasható a Blizzard hivatalos bejegyzésében, a játékosok nem voltak maradéktalanul elégedettek a megvalósítással.

A srácok úgy döntöttek, átalakítják a skint, kicsit lejjebb pedig láthatjátok is egymás mellett a régit, illetve az újat. A változás valószínűleg már csak valamikor 2018. januárjában fog élesedni, de ha az esemény során megszerzitek a Casual kinézetet, akkor a patch megérkezésével természetesen már az új verziót fogjátok látni.

Nektek esett már valami szép az ünnepi loot boxokból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)