Hirdetés

Overwatch – ne bántsátok a fekete hollót

|

Az Overwatch fanokkal igencsak elszaladt a ló az Easter Egg keresésben: mióta a halloweeni event megkezdődött, az új játékmód hollóit mészárolják, remélve, hogy találnak valamit. Végül a Blizzardnak kellett közbelépnie.

Hirdetés

Nem csodálkozunk, ha az Overwatch rajongók most mindenhol Easter Eggeket látnak, hisz szinte még az előző, Sombra megjelenéséhez kapcsolódó Alternate Reality Game sem ért véget. Bár az új hősről képeket már kaptunk, még mindig bőven van leleplezni való vele kapcsolatban, úgyhogy a játékosok bele is vetették magukat a keresésbe.

 

A kíváncsiságuknak pedig nem mások, mint a Halloween Terror hollói itták meg a levét. Ezek a madarak az új Brawl módban köröznek a pálya fölött, és alapból a légynek se ártanának. Egyetlen vétkük, hogy különös lilás fényben világítanak, és vijjognak, amikor megölik őket. Ennyi azonban már elég volt ahhoz, hogy a játékosok kipécézzék őket.

Miután az első reddites fórumozó felvetette, hogy milyen különös a hollók halálának hangja, a játékosok elkezdték halomra ölni a madarakat. Mindenki ki akarta próbálni, hogy ha speciális sorrendben vadássza le őket, vagy minddel végez a pályán, történik-e valamilyen különös esemény.

A legtöbben arra panaszkodtak, hogy lehetetlen megtalálni az összes madarat, mert amikor már azt hitték végeztek, felbukkant egy új. Volt olyan is, aki azt állította, sikeresen lelőtte őket, ami után egy kísérteties női hang és egy pittyegésben elrejtett morzekód üzenet is a hídon lévő falhoz irányította őt. Mindenféle videó hiányában azonban a legtöbben elég hamar feltételezték, hogy kamuzik az illető - és milyen igazuk volt -, de az, hogy így is több mint ezer upvote-ot szerzett az eredeti post, mutatja, mennyire elkeseredetten vágyik a közösség egy javítási lehetőségre Sombra néhány megoldatlan feladványa után.

Végül azonban a Blizzard elárulta, hogy nincs értelme a madarakra lövöldözni:

"Az Overwatch csapatunk nem rejtett el semmilyen Easter Egget, aminek köze lenne a hollókhoz."

Persze a megfogalmazás - valószínűleg direkt - homályosra sikerült: a tény, hogy közölték, hogy hollókkal kapcsolatos rejtély nincs a játékban, csak olaj volt a tűzre, hisz mindenki azt hallja ki belőle, hogy máshol találhatunk még meglepetéseket.

Hogy azért nyilatkoztak így, mert tényleg rejtegetnek valamit, vagy csak nem akarták egyből elkedvteleníteni a játékosokat, az valószínűleg ki fog derülni, hisz lassan minden Easter Egg-rajongó a játékban szimatol. A leleplezés esélye természetesen megvan, hisz az Overwatch-ban még most is van egy-két dolog, amiről le lehet rántani a leplet, főleg, hogy a Blizzard már a Sombrát követő hősön is dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)