Hirdetés

Overwatch - a Blizzard figyelmeztet, hogy ne használjuk a Lúcio Ball hibáját

|

Jeff Kaplan, a Blizzard alelnöke a cég fórumján figyelmeztette a játékosokat, hogy a Lúcio Ball nem véletlenül Lúcio-ról lett elnevezve: bár egy hiba miatt más hősöket is ki lehet választani a játékmódban, ne tegyük.

Hirdetés

A Lúcio Ball játékmód a nyári olimpiai játékok alkalmából került bele az Overwatchba, és már nagyjából egy hete focizhatunk a segítségével. A megjelenése után azonban elég hamar kiderült, hogy egy igen érdekes glitch is érkezett vele.

Könnyen el lehet érni, hogy a karakterválasztó menü megjelenjen a játékmód meccsei előtt is, ekkor pedig már bármilyen hőst vihetünk a focimeccsre - olyanokat is, akik fegyvereikkel könnyen el tudják rontani mások mókáját.

Jeff Kaplan megosztotta, hogy bár jelenleg is dolgoznak a hiba kijavításán, az egyelőre nem sikerült. Azok a játékosok viszont, akik rendszeresen megpróbálják kihasználni ezt, és különböző hősökkel vesznek részt a Lúcio Ball-ban, előbb-utóbb büntetésre számíthatnak.

Problémát jelenthet azonban, hogy a hősválasztó menü néha a játékostól függetlenül is megjelenik, így olyanok is beléphetnek D.Va-val vagy Widowmaker-rel a meccsbe, akik eredetileg nem szándékoztak volna (azért ha egyszer már véletlenül választhatunk, nem Lúcio-t fogjuk).

A Blizzard nem definiálta, hogy mit jelent az esetükben a "hibát kihasználni" kifejezés, de mindenképp figyelniük kell arra, hogy azok, akik a fejlesztők hibájából kerültek szembe a glitch-el, ne kapjanak büntetést.

A Blizzard eddig is mindent megtett, hogy fenntartsa az egyensúlyt az Overwatchban a csalók kiszűrésével. Folyamatosan bannolják azokat a játékosokat, akiket aimbotok vagy triggerbotok használatán kapnak, így nem mondhatjuk, hogy a fenyegetésük alaptalan.

Ha már unjátok Lúcio-t, akkor inkább az érkező új hősre és a körülötte lévő rejtélyekre koncentráljatok, ne a játékban lévőkre - vagy kezdjetek készülni az új szezonra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)