Hirdetés

Overwatch - elindult az új kooperatív esemény, ezt kell tudnod róla

|

Az Uprising után itt a Retribution, ahol még keményebb ellenfelekkel kell szembeszállnunk.

Hirdetés

Az Overwatch fejlesztői a szezonális események mellett egyedi missziókkal is igyekeznek egy kis színt vinni a játékba. Ezt a célt szolgálja a már játszható kooperatív móka, a Retribution is.

Hirdetés

Tavaly ilyenkor Tracer első küldetését élhettük át az Uprisingban, most egy évvel korábbra utazunk az időben, amikor Gabriel Reyes és csapata még a Blackwatch égisze alatt (ez ugye az Overwatch legelitebb alakulata, akik a piszkos munkát végzik) tevékenykedtek. Ebben az időben Doomfist, Sombra és Widowmaker még a ma már hírhedt, de akkor még csak feltörekvő Talonhoz tartoztak.

Velencébe látogatunk, a Rialto névre keresztelt, kifejezetten erre az eseményre készült pályára, ahol Moira, Genji, McCree és Reyes négyeséből választhatunk. A Blizzard fejlesztői direkt erre az eseményre dobtak össze pár új ellenféltípust, amilyennekkel még nem találkoztunk a játékban. Nem akarom lelőni a poént, de aki játszott mondjuk a Left 4 Deaddel, annak lesznek ismerős arcok. Trooper, Enforcer, Assassin, Sniper és Heavy Assault névre hallgatnak az ellenfelek, lehet találgatni, hogy melyik mit tud.

Természetesen érkezik majd a kibővített mód, ahol bármelyik hőst választhatjuk, ezt azonban átdolgozták az Uprisinghoz képest. Akkor úgy érezték, hogy nem volt elég változatos, ami csökkentette az újrajátszhatóságot, ezért most ebben a módban más sorrendben történnek majd a dolgok és más ellenfelekkel találkozunk, hogy kicsit felkavarják az állóvizet. Bár ez egy PvE esemény, megmérkőzhettek a többiekkel, lesz ugyanis globális rangsor, ami a teljesítményetek alapján sorol be titeket.

Maga az esemény április 30-ig tart, ez idő alatt pedig rengeteg új skint (például Reaper egykori Solider 24 uniformisát, vagy az eredeti Lucio skint) és egyéb apróságot zsékolhattok majd be. Néhány nap múlva a Rialto PvP változata felkerül majd a PTR-re, pár hétnyi tesztidőszakot követően pedig élesítik is a pályát, ami a PvE változattal ellentétben egy nappali escort map lesz.

A Retribution már tölthető, de készüljetek fel az esetleges szervergondokra és a sorbanállásra

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)