Hirdetés

Overwatch - megjött a Symmetra átdolgozás, és bekerültek az új közösségi funkciók

|

Tegnap este befutott az Overwatch új frissítése, ami lehetővé teszi, hogy szerepekre lebontva keressünk csapattársakat. És hogy felhúzzunk 5 méter magas falakat Symmetrával.

Hirdetés

Az Overwatch újdonságokat már ismerjük egy ideje, mivel egy hosszas PTR ciklus alatt jócskán volt időnk kipróbálni azokat. Ettől függetlenül érdemes megemlíteni, hogy minden új lehetőség felkerült az éles szerverekre, a Symmetra átdolgozással együtt.

Hirdetés

Aki mostantól elindítja az Overwatch kliensét, a következő újdonságokat fogja azonnal megtalálni:

- Új Symmetra: a korábban támogató szerepkört kapott karakter most már sebzésosztóként van feltüntetve, illetve legtöbb képessége átalakult.

- Csapatkereső rendszer: szerepkörökre leosztva hirdethetjük meg, hogy milyen célból, milyen játékmódra, mennyire ügyes társakat keresünk. Tökéletes eszköz, ha a klasszikus 2/2/2-es felosztásban akarunk játszani.

- Átalakult hős kategóriák: nincs már védelmi/támadó beosztás. Csak tankok, támogatók, és sebzésosztók vannak.

- Bátorító rendszer: a meccsek után megdicsérhetjük arra érdemes játékostársainkat, akik így "endorsement" szinteket lépnek. Gyakorlatilag ez jelzi, hogy mennyire jó játszani az adott játékossal.

Rengeteg kisebb-nagyobb javítás került még be a motorháztető alatt, de ezek jelenleg a legfontosabbak. És most, hogy ezt letudtuk, már azt várjuk, hogy a következő karakter felbukkanjon a PTR szervereken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)