Hirdetés

Overwatch - a srác, aki egyedül érte el a nem hivatalos szinthatárt

|

Ugyan a végtelenségig lehet szinteződni, de 1800-nál feljebb már nincs új embléma. Sokan hajtanak erre a határra, de kevesek érik el egyedül.

Hirdetés

Az Overwatch szintrendszere úgy működik, hogy határtalanul lehet lépkedni, és bizonyos mennyiségű csillag után a portrénk keretének színe is változik. A legszebb portrét 1800-nál kapja a játékos és utána a keret nem lesz más, csak a számok.

Ez lett így az Overwatch "szinthatára", amire most a nagyok elkezdtek hajtani. Sokan megszerezték már az 1800-at, de többnyire úgy, hogy megosztották egymás között a fiókot, és ezzel lerövidítették a munkát. Nem úgy TaZzeRK, aki egyedül farmolta ki fél év alatt a varázslatos számot.

Emberünk később leírta, hogy nagyjából 16-17 órát játszik naponta, és már feloldott szinte mindent (Sombra cuccaival nincs még kész, és néhány achievement van még hátra).

Gratulálunk emberünknek, mi pedig visszamegyünk a magunk 140-es accountjaihoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)