Hirdetés

Pachter: A Ubisoftnak joga van a DRM használatához

|

Michael Pachter, a videójátékok ipari elemzője egyre ismertebb figura kezd lenni - mindenről elmondja a véleményét.

Hirdetés

Ezúttal egy Gametrailers showban a Ubisoft DRM-jéről kérdezték.

Pachter egyetértett azzal a döntéssel, hgoy a Ubisoft DRM-et épített a játékaiba.

Azt kérdezték tőle, a Ubisoft nem követett-e el hibát azzal, hgoy bevezette az igen népszerűtlen rendszert - erre Pachter azt mondta:

"Én már egy vén srác vagyok, etikus, és ügyvéd is. Úgy gondolom, hogy ha ellopod a játékot azzal, hogy lemásolod egy barátod filejait, az ugyanaz, mintha elmennél a boltba és lopnál egy példányt. Én ezt így érzem. Nyugodtan lehet más véleményetek erről..."

"Amikor egy cég elad Neked egy játékot nincs azzal gond ha Te újra eladod és valaki újra megveszi és nincs azzal se gond ha mondjuk elajándékozod. Amennyiben másolatokat készítesz, az törvénytelen. A bittorentes srácok, akiket elkaptak börtönben ülnek - mert ez illegális."

"Úgy gondolom, hogy bármi, amit a kiadó csinál azért, hogy megakadályozzon abban, hogy lemásold a játékait az jogos, és úgy gondolom, akik lopnak, azoknak börtönben a helyük. Nyugodtan lehet flamelni erre a kijelentésemre, ha akartok és úgy gondoljátok jól esik nektek: engem úgysem érdekel a Ti 'üzletetek', mivel úgysem fizettek a játékokért..."

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)