Hirdetés

Panasonic CES 2011 - Minek a konzol, ha van egy TV-d.

|

Nemrég beszámoltunk a Panasonic új kézikonzoljáról, a The Jungleről.

Hirdetés

Már akkor is azon filozofáltunk, hogy vajon a szórakoztatóipari óriás újra megpróbál betörni a videójátékok világába? 

Mostanra megvan a válasz - igen. Azonban ravaszul nem készítettek külön konzolt, vagy kütyüt vagy bármit - ha már úgyis gyártanak (nem is rossz) TV-ket, akkor adta magát az ötlet: maga a TV legyen a konzol is egyben. 

Az egyik új Viera televízión a Hulu és Netflix logók mellett egy Asphalt 5 logó is szerepelt a CES-en, amelyen egy autó volt látható. Ez azonban nem egy felhasználás, hanem egy autóverseny!

Michael Guillemot, a Gameloft elnöke bejelentette, hogy partnerségre léptek a Panasoniccal - játékokat fognak készíteni a Viera televíziókhoz, amelyek a Panasonic-féle Viera Connect rendszeren keresztül lesznek használhatóak. Ehhez egy Android-alapú rendszer segítsége is kell, amely futtatja játékokat a TV-n. 

Az Asphalt 5 teljes képernyős, 2011-es 3D minőségben futott a TV-n. A Gameloft munkatársa szerint a játékaik a 2011-es Viera TV-khez lesznek optimalizálva és a 2011 elején induló Viera Connect Marketről lesznek beszerezhetőek. Hamarosan több, egyszerű Gameloft játék is elérhető lesz a Viera TV-k számára - Chess, Blackjack és a kosárlabdás játék Free Throw. Egyelőre több név nem hangzott el, de a Gameloft katalógusában meglehetősen sok cím szerepel...

A játékokat a Viera távirányítójával lehet majd játszani, de nemsokára külön gamepad is megjelenik majd - sőt, a Gameloft bejelentése szerint bármilyen USB-s Gamepadot kezel majd a rendszer - azaz a Panasonic Viera TV. A Panasonic univerzumban nem kell konzol - minek? 

Asphalt 5 iPaden:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)