Hirdetés

Pantheon: Rise of the Fallen - nem jött össze a Kickstarter

|

A közösségi gyűjtés sajnos nem sikerült, de a projekt ettől függetlenül megy tovább. Önkéntesek segítik a munkát.

Hirdetés

Eric McQuaid még az év elején került be a hírekbe az új MMO projektjével, ami a Pantheon: Rise of the Fallen címet viseli. Azóta már a Kickstarter-kampány is lezárult, de sajnos sikertelenül. McQuaid ennek ellenére megállíthatatlan, folytatja a játék fejlesztését, még ha egy kicsit lassabban is.

Az egykori EverQuest dizájner egy fejlesztői naplóbejegyzésben osztotta meg a közösséggel, hogy mik a további tervei: "A játék fejlesztése folytatódik, habár a tervezetnél jóval lassabb ütemben. Jelenleg önkénteseket keresünk akik tudnának segíteni és ha minden jól megy, akkor remélhetőleg ezek a lelkes segítők a továbbiakban is erősítik majd az új Pantheon csapatot."

McQuaid szerint most az a legfontosabb, hogy szemmel látható haladás történjen a projektben, és fel tudjanak mutatni valamit, amivel mind a közösség, mind pedig a befektetők bizalmát meg tudják nyerni.

A bejegyzésben azt is elmondta, hogy szerinte ez az állapot abszolút ideiglenes, és amikor végre átvészelik az időszakot, akkor a projekt és a csapat is ütőképesebb lesz, mint valaha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)