Hirdetés

Partijátékok, amikkel talán helyettesíthetitek az elmaradó szilveszteri bulikat

|

Az idei év lezárását a hangos partizás helyett a csendes otthoni mulatozás jellemzi majd, mi viszont most összeszedtünk számotokra néhány játékot, amikkel a közösségi távolságtartás jegyében is jól érezhetitek magatokat a barátok és a család online jelenlétében.

Hirdetés

The Dark Pictures Anthology

Játékosok száma: 1-5
Platformok: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Ha a horror nagy rajongói vagytok, akkor az Until Dawn alkotóinak új játékait mindenképp érdemes lehet meglesnetek. Jelenleg a Man of Medan és a Little Hope vásárolható meg a The Dark Pictures Anthology részeként: előbbi egy szellemhajón, másik egy furcsa kisvárosban rekedt túlélőcsapat történetét mutatja be. Azért lehet remek elfoglaltság egy kisebb társaságnak, mert találunk benne egy Movie Night Mode-ot, melynek köszönhetően mindenki más karaktert irányít, így verekedve át magát a borzalmakon. Az erős idegzetű társaságoknak tehát remek mulatság lehet, ha egy film helyett egy interaktív történetbe vetik bele magukat.

Brawlhalla

Játékosok száma: 2-8
Platformok: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, iOS, Android

Bár verekedős játékokból meglehetősen nagy kínálatot találunk, a Brawlhalla ezért lehet tökéletes választás egy szilveszteri mókázáshoz, mert nem kell benne hosszú kombókat betanulnotok, hogy esélyetek legyen a többiekkel szemben. Az irányítása rettentő egyszerű, karakterei és pályái stílusosak, és az sem mellékes, hogy teljesen ingyenesen éritek el, szóval semmilyen költségbe nem veritek magatokat, ha egy kis bunyóhoz szottyan kedvetek.

Rocket League

Játékosok száma: 1-4
Platformok: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Ha csak kisebb társasággal mulatjátok át magatokat az újévebe, akkor a nemrégiben ingyenessé vált Rocket League tökéletes választás lehet. Kevés őrültebb hangulatú tevékenység van, mint autókkal megpróbálni focizni, viszont a fejlesztőknek sikerült egy olyan receptet összerakniuk, mely valóban képes az önfeledt szórakozás mezejére repíteni minket. Azoknak is melegen ajánlott, akik sem az autós, sem a focis játékokért nem lelkesednek.

Don't Starve Together

Játékosok száma: 1-6
Platformok: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Ezt a címet akkor ajánljuk, ha a harsány partijátékok helyett inkább valami elmélyülősebb kalandot kerestek. A játék lényege, hogy egy szigeten kell megpróbálnunk túlélni, odafigyelve, hogy kiválasztott karakterünk ne haljon éhen, ne fagyjon meg és ne veszítse el az eszét. A Don't Starve Together nagyon egyedi stílussal rendelkezik, szereplői különböző képességeket kaptak, így előnyük és hátrányuk is megvan a túlélés szempontjából. Igazi csapatmunkát igénylő játék, melyben az kovácsolja össze a társaságot, ahogy megpróbálnak dacolni az elemekkel. Alapjáraton legfeljebb 6-an játszhattok, de dedikált szervereken vagy modok segítségével ez a határ feljebb is tornázható.

Mi ezzel a listával kívánunk nektek kikapcsolódásban, feltöltődésben és persze remek játékokban gazdag boldog új évet!

Nálatok milyen játékok vannak tervben a bulizás helyett? Mikkel egészítenétek még ki a listát?

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)