Hirdetés

Past Cure megjelenés - ekkor jön a filmes ihletésű pszicho-thriller

|

A Past Cure készítésében olyan klasszikusok inspirálták a fejlesztőket, mint az Eredet, a Harcosok klubja és a John Wick, szóval unalmas biztosan nem lesz a végeredmény.

Hirdetés

A berlini székhelyű Phantom 8 Studio még júniusban leplezte le első projektjét, a Past Cure-t, amely egy pszichológiai thriller lesz, és nem fog finomkodni. Legfőképpen a bevezetőben említett filmek ihlették és egyszerre tartalmaz akció-, illetve horrorelemeket is. 

Hirdetés

A sztoriban egy Ian nevezetű szuperkatonát irányítunk, csakhogy hősünk nem önszántából lett ilyen, emberkísérletek útján szerezte a képességeit és kíméletlenül levadássza azokat, akik ezt tették vele. Csakhogy minél többször használja különleges képességeit - például a telekinézist vagy a gondolatok manipulálását - annál többet hallucinál és egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megőrüljön. Eddig azonban nem tudtuk, hogy mikor vehetjük át Ian felett az irányítást a Past Cure játékmenetében, de a stúdió most bejelentette, hogy 2018. február 2-án kapjuk meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a játékot. Trailer is van:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)