Hirdetés

Past Cure - az új patch rengeteget javít rajta

|

Az update letöltése után egy szinte teljesen más játékot kaphatunk eredményül - legalábbis ezt ígérik a Past Cure fejlesztői.

Hirdetés

A berlini székhelyű indie csapat, a Phantom 8 Studio egy pszichológiai thrillert álmodott meg, amelyet olyan klasszikusok inspiráltak, mint az Eredet, a Harcosok klubja és a John Wick. Csakhogy hiába hangzott jól a koncepció, a játék bizony csúfosan elvérzett mindegyik platformon. A stúdió nem adta fel és a játékosok bevonásával javított rajta. 

Hirdetés

A Past Cure legújabb frissítése nagyon sok mindent változtat a játékon. Új sztorielemeket, játékmechanikákat, területeket, átvezető jeleneteket és képességeket ad hozzá, átdolgozták a meglévő pályákat, a grafikát, valamint az épelméjűség mérőjét is, javítottak a célzáson, a hangokon és így tovább. Ezáltal a főszereplő, Ian sztoriját végre úgy ismerhetjük meg, ahogy eredetileg is kellett volna. Nézzétek meg a gyakorlatban is, hogy mi minden változott: 

PC-re már most elérhető a patch, konzolokon viszont csak a következő hetekben fog élesedni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)