Hirdetés

Patch áradat

|

Egyszerre három játék javítására bukkantam a neten, ezért engedtessék meg nekem, hogy ezeket egy hírbe csomagolva adjam át nektek: Painkiller - Ez a hentelős FPS máig igen nagy népszerűségnek örvend, gondolom ezért sem hagyják annyiban a fejlesztők a játék javítgatását. Az itt lévő patchet azok telepítsék, akiknek az előző (1.62) már megvan! Mérete mindössze 6,4 MByte. Driver 3 - Nagy várakozások közepette érkezett meg hozzánk ez az autós-üldözős FPS. Arról, hogy hogyan sikerült igencsak megoszlanak a vélemények, de gondolom, abban azért egyetérthetünk, hogy van benn mit javítani. Ezt hivatott megkezdeni az első hivatalos, európai változathoz szánt folt. Töltsétek. Splinter Cell: Chaos Theory - Végére hagytam, a legújabb gyöngyszemünket. Egyenlőre még csak Amerikában jött ki ez a világhírű lopakodós akciójáték, de ha esetleg valakinek már sikerült megkaparintania, az biztosan örül ennek a nem kevesebb mint 77 MByte-os javításnak. Európai boltok polcain egyébként a következő csütörtöktől lelhetjük fel.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)