Hirdetés

[PATCH] F.E.A.R. Securom

|

Úgy tűnik, nem csak a másolt játékokkal foglalkozóknak okoznak problémát a legújabb másolásvédelmi eljárások, mint például a Securom 7, hanem az eredeti változatok tulajdonosainak is meggyűlik velük a baja. Tapasztalatból mondhatom, hogy ez sajnos tényleg így van. Az eredeti F.E.A.R.-em javítás nélkül nem volt hajlandó megszólaltatni a karakterek hangját, mígy a patch felrakása után véletlenszerűen indult el, vagy tagadta meg a futtatást. A Securom védelem készítői most előálltak egy saját tapasszal, amelyet az első és második verziós F.E.A.R. javításhoz is kiadtak. Erre azoknak is szükségük lehet, akik multiban akarnak játszani, mert gyakran az se akar működni. Bár erősen kétlem, hogy csak a Monolith játékával fordulnak elő ilyesmik - előbb vagy utóbb biztosan több alkotásnál is jelentkezni fog valami probléma a túlzott biztonsági megkötések miatt. Ide kattintsanak, akik az eredeti játékukkal a fenti hibák valamelyikével találkoztak.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)