Hirdetés

[PATCH] Kettesben

|

Két javítás érkezett, meglepő módon kettő játékhoz...

  • Earth 2160 v1.1 Valós idejű stratégia, következő számunk lemezmellékletén, ha jól emlékszem, megtalálható lesz róla egy amolyan videóinterjú. Jól megszenvedtem a feliratozással, mert a csávókák elképesztő akcentussal törik az angolt :) No de a javítás se semmi, mindössze 172 mega és ennek megfelelően számtalan újítást is tartalmaz. Többek között PixelShader 3.0 támogatást, hat új fejezetet, jobban testreszabható minitérképet, stb. tartalmaz.
  • Manhattan Chase v1.2 Harmadik személyű akciójáték, sok hiba kijavítása mellett három gyakorlópályával is megtoldja az előző változatot. A másfél megás fájl innen tölthető.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)