Hirdetés

PC Building Simulator - most már tuningolhatjuk is a processzort

|

A legújabb frissítés után már túl is pörgethetjük a processzorok órajelét a mesebeli PC-inkben.

Hirdetés

Habár eleinte a PC Building Simulator valószínűleg nem tűnt többnek, mint egy a sok bohóckodós mém játék közül, minden egyes frissítés hozzáadott valamit, ami miatt egyre inkább figyelemre méltó lett.

Hirdetés

A játék legújabb frissítése most ismét egy fontos feature-el toldotta meg a játékot, ugyanis tuningolhatjuk a gépben lévő processzorokat: felpörgethetjük a CPU vagy a RAM feszültségét és órajelét, a GPU órajelét és egy csomó más hasonló tulajdonságot.

Természetesen a virtuális overclockolás ugyanúgy kockázatos, mint a valódi, hiszen ha túlterheljük az egyes komponenseket, akkor akár kárt is tehetünk a gépünkben, így érdemes a megnövekedett hőtermelésre is odafigyelni.

Nektek hogy tetszik a PC Building Simulator?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)