Hirdetés

PC halott játékplatform? Fenét!

|

A Tom's Hardware oldal mindig is nagy elismerésnek örvend, akármilyen témával kapcsolatban ír cíkket. Így történt most is, ezúttal a PC mint játékplatform jövője került terítékre. Tény és való, hogy az egyszerű mezei júzer simábbnak érzi a játékélményt, ha nincs más dolga, csak beteszi a lemezt, megnyom pár gombot, és már megy is a móka. De kérem, hol abban az élvezet? :) Ami a kedvenc számítógépünket kiemeli a konzolok világából, az a sokoldalúság. Ki ne élvezné a perceket, amikor mondjuk hazarohan a boltból egy GigaByte GeForce 7800gtx-szel, hogy behegessze a gépébe. Itt merült fel Tomék cikkében a következő kérdés, nevezeten a hardveres adatok. Tény, hogy most kicsit megrökönyödve olvasgatjuk a nextgen konzolok teljesítményéről szóló híreket, de a cikkben hivatkozik a szerző egy mélyen tisztelt ATi PR emberkével, aki szerint 2005 karácsonyára olyan kártyákat terveznek piacra dobni, amik ütik a közeljövő konzoljait (elvégre a PS3-ban is "csak" egy módosított 7800 ketyeg). A témához kapcsolódik, hogy 18 hónap múlva jön Windows Vista, a kedves Microsoft cég meg kampányt szervez addig "Hozzuk vissza a Windows alá a játékokat!" címmel. Ez egyrészt üzleti fogás, másrészt talán lesznek kézzel fogható eredményei. A teljes iromány érdekében látogassátok meg a fenti linket, szerintem érdemes :) Véleményeket meg kommentben megbeszélhetitek ;)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)