Hirdetés

PC-s játék készül a Lionheadnél!

|

Figyelmes netturkászok bukkantak a Lionhead egyik álláshirdetésére, amiben hálózati programozót keresnek egy bejelentés előtt álló projekthez.

Hirdetés

Peter Molineux (A közhiedelemmel ellentétben málinyú-nak kell ejteni, lévén nem francőz, hanem igazi angol az úriember.) kompániája, a Lionhead hálózati programozó munkakörbe hírdetett meg állást.



A leírás alapján az illetőnek egy Xbox 360-as játék hálózati kódját kell PC-re átültetnie, valamint elérnie, hogy a két verzió minden gond nélkül kommunikáljon egymással. Ez konyhanyelven cross-platform cuccot jelent, vagyis azt, hogy boxos és PC-s arcok együtt, illetve egymás ellen játszhatnak.



Tálcán kínálja magát persze a kérdés, hogy mégis mi lehet a meg nem nevezett projekt. Netán a Fable 2 PC-s kiadása, esetleg a Fable 3, vagy valami más? Kommentben bátran kifejthetitek, hogy mire gondoltok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)