Hirdetés

Penta PC Magnus Persson módra!

|

Ismét újabb átalakításról olvashatunk a Bit-Tech oldalán. A készítő Magnus Persson,aki a két Puzzlebox-ot is megalkotta.

Hirdetés

Ezek az alkotások a modding világának kiemelkedő kreálmányai, így magasra teszik a mércét, de azt kell mondjam a Penta PC beillik a sorba. Magnus legújabb gépháza elődeihez hasonlóan főként plexibők készült. A gépet tartalmazó „henger" 13db fekete és 13db UV zöld lapból lett összeállítva. Ezek mind 50*50cm-es darabok voltak melyeket igen precíz munkával kellett kialakítani a megfelelő formára. A ház saját készítésű talpakon áll, melyek szintén az előbb említett technikával készültek.

 


 

A Penta PC fő díszítő eleme az igen méretes ötágú csillag. Ennek elkészítéséhez már a testhez is használt A.C. Ryan plexi alapanyagra volt szükség. A fekete alapra UV zöld lapokból lettek kivágva a csillagot alkotó kisebb darabok. A kész elem közepére egy GX típusú Matrix Orbital kijelző került fel. A kész házba egy VIA Epia 1500 EX alaplapra épülő rendszer került, amit egy 120 wattos Pico PSU lát el energiával. Az eredeti cikket angolul a Bit-Tech oldalán olvashatjátok (már csak a képek miatt is érdemes megnézni).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)