Hirdetés

Perry Rhodan - A világ legnagyobb sci-fi sorozata

|

Legalábbis ezt a hangzatos címet tudhatja magáénak a Deep Silver, német nyelvterüteten februárban debütáló kalandjátéka.

Hirdetés

Töredelmesen bevallom, még sosem hallottam erről a Perry gyerekről. Végülis érdekesnek tűnik egy közel háromezer éves volt asztronauta kalandja, aki elsőként találkozott idegenekkel. Meg is lett ám a következménye. Attól a pillanattól fogva hősünk irányította a földiek sorsát. A kellően kusza történet tele van idegenekkel, hölgyeket rabló harci robotokkal, gaztettekkel vádolt kebelbarátokkal, egy jól megkevert összeesküvés-féle kulimásszal, s mindezt végezetül nyakonöntötték némi humorral.
A hivatalos oldal német, angol, francia és olasz nyelven várja az érdeklődőket. Esetleg érdemes felkeresni, már csak a kellően agyament sztori elolvasása végett.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)