Hirdetés

Peter Jackson: "Nem is játék, nem is film, hanem a kettő keveréke"

|

Peter Jackson végre elkottyantotta egy interjújában , hogy pontosan min is dolgozik a Halo mozifilmen kívül. Állítólag egyfajta interaktív moziról lesz szó, amely "teljesen újfajta technológiát használ".

Hirdetés

Az interjúban Jackson nagyon titokzatosan beszél arról, hogy ez a "filmes játék" hogyan is fog működni, mindössze az olyan nyílvánvaló dolgokról "rántotta le a leplet", hogy a "film" rendezője, bizonyos tekintetben te leszel. Még az sem valószínű, hogy olyan típusú interaktív moziról lesz szó, mint amilyenekkel korábban a kilencvenes években játszhattunk, ahol a játékos döntötte el a megfelelő pillanatban, hogy a főszereplő mit csináljon.
A Jackson beszélt még az általa megalapított Wingnut Studios-ról amely "korántsem a klasszikus értelemben vette játékstúdió, hanem egyfajta együttműködés köztem ... és a Microsoft Stuidos között."

Az interjúban a riporter még egy ravasz kérdést tett fel a King Kong

ra vonatkozóan, amelyet ugyan a Ubi Soft fejlesztett, de Jackson is aktívan részt vett benne, de a rendező ügyesen hárított: "...(a King Kong
) végül is egy hagyományos számítógépes játék és mi most nem ilyesmin dolgozunk..."
Hát... meglátjuk mi sül ki ebből az egészből...
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)