Hirdetés

Phantomból Evo? - avagy újabb konzol-PC hibrid

|

Bizonyára sokan emlékeznek még az Infinium Labsra, akik annak idején nagy port kavartak Phantom névre keresztelt PC alapú konzoljukkal, amelye soha nem jelent meg. A cég azóta is él, hamarosan kiadnak (talán) egy formabontó billentyűzet-egér párost. Most egy újabb cég vállalkozik valami hasonlóra. Az Envizions Computer Entertainment Corporation bemutatta Evo: Phase One névre keresztelt masináját, amely idén októberben máris boltokba kerül 679 dollárért.

Az Evo: Phase One gyakorlatilag egy olyan PC és médiaközpont keveréke, amely leginkább játékok futtatására, illetve multimédiás alkalmazásokra lett kihegyezve. A belsejében egy Sapphire RADEON HDMI X1600 Pro grafikus kártya dolgozik 500 MHz-es magórajellel, illetve 128 megabájtnyi, 800 MHz-es DDR3 memóriával. Egyéb érdekesség, hogy a hűtésről egy vízrendszer gondoskodik, valamint helyet kapott benne egy biometrikus ujjlenyomat-olvasó, és egy digitális videofelvevő egység is. A készülék szolgáltatásait 24 órás ügyfélszolgálat és különböző, külön megvásárolható szolgáltatáscsomagok is kiegészítik. Az online és hálózati lehetőségek folytatódnak majd a következő fázisokban, ahol már bizonyos hardver alkatrészeket újabbakra lehet cserélni. A Phase One csomaghoz tartozik továbbá egy darab vezetéknélküli kontroller és egy kedzveményre jogosító kártya. Ezen kívül további kapcsolódó termékek vásárolhatók majd meg a megjelenéssel egy időben, amelyekkel akár a masina külsejét is testre szabhatjuk.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)