Hirdetés

Pirate Date - Társkereső kalózoknak

|

A Pirate Bay mögött álló svéd fiatalok nem teljesen komplettek, ugyanis társkereső oldallal rukkoltak elő.

Hirdetés

Először nem akartam hinni a szememnek, aztán vagy fél percig morogtam, lévén egyáltalán nem vagyok híve a kalózkodásnak, végül azonban csak harsányan röhögtem azon, hogy valójában mekkora ötlet ez az egész.



Ha már egyszer a fájlcserélés legalizálásáért küzdő ún. kalózpártok is léteznek Nyugat-Európában - Svédországban még a parlamentbe is bejutottak - , akkor meglehetős biztonsággal állíthatjuk, hogy a kalózkodás életforma, gyakorlói pedig szubkultúrát alkotnak. Miért ne lehetne pont rájuk szabott társkereső oldalt létrehozni?
A Pirate Date pont ilyennek ígérkezik. A közös téma adott, lesz miről csacsogni az első randin, aztán előbb, vagy utóbb áttérnek az érintettek a fájlcserélésről a testnedvek cseréjére. Arrrggh!!!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)