Hirdetés

Pisztollyal raboltak ki egy streamert élőzés közben, a Twitchről is tiltást kapott

|

Az Általános csevegés kategória alatt sok furcsaságot láttunk már, de fegyveres rablást még nem.

Hirdetés

Az IRL streamelésnek megvannak a maga kockázatai, de az esetek többségében maximum egy kalandos kedvű sirály fogja lenyúlni a szendvicsed a vízparton. Olyasmi ritkán fordul elő, hogy valakinek az élete kerül veszélybe egy műsor közben, de sajnos a shuls_of csatorna tulajdonosával most ez történt.

A spanyol tartalomgyártó épp egy sminkstúdióban ücsörgött november 30-án. Egy darabig semmi különös nem történt, egészen addig, amíg a háttérben hallani nem lehet, hogy valaki kibiztosít egy pisztolyt.

Hirdetés

A következő másodpercben két maszkos alak becsörtet a szalonba, és fegyvert fognak a sminkmesterre és a streamerre. A páros azonnal felteszi a kezeit, a rablók fenyegetőzések közepette elkezdik átnézni a helyet, és végül a streamért felelős kamerát is lekapcsolják. Az egész meglehetősen felkavaró, de a felvétel során legalább lövések nem dördültek el.

A legfontosabb fejlemény, hogy shuls rendben van. A testvére (aki szintén tartalomgyártó) röviddel az események után értesítette a követőit, hogy senkinek sem esett bántódása.

A Twitch szintén közbelépett, és a stream után letiltották az egész csatornát. Nyilván nem shuls_of hibájából történt a dolog, de a streaming oldal szabályai szerint "erőszakos cselekmény miatt időszakosan eltávolítják a csatornát és az azzal kapcsolatos tartalmakat". Jó esély van rá, hogy a tartalomgyártó visszakaphatja majd mindenét, ha elült a por.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)