Hirdetés

Plague Inc. - Majmok Bolygója frissítés jön

|

Egy kiegészítő formájában nemsokára a majom influenzát és akár Caesar-t is rászabadíthatjuk a mit sem sejtő emberiségre.

Hirdetés

Mindjárt mozikba kerül A Majmok Bolygója: Forradalom, hogy aztán Caesar ott folytathassa bosszúhadjáratát az emberiség ellen, ahol a remekül sikerült első részben anno abbahagyta. A film megjelenésének alkalmából azonban egy különlegesség is érkezik, méghozzá mindenki kedvenc szadista vírusterjesztős játéka, a Plague Inc. kiegészítőjeként.

A játék legújabb, 1.9-es frissítése a film terjesztőjével, vagyis a 20th Century Fox-szal való együttműködésből született. A Simian Flu Expansion Pack-ban a játékosok az intelligens majmok különböző csoportjait irányíthatják, terjeszthetik a segítségükkel a vírust, valamit kiküldhetik őket laborok megsemmisítésére, miközben folyamatosan vigyáznak arra, hogy a katonai drónok ne rángassák el őket kísérleti laborokba.

Az új küldetések mellett a frissítésbe bekerültek még új gének, evolúciós lehetőségek, zenék, kormányzati lépések, események és achievementek.

Ti mit gondoltok? Szeretitek a játékot? Megnézitek majd az új filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)