Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - meglett a 7 millió is, lassabban jönnek frissítések

|

Még mindig nem lassul a PlayerUnknown's Battlegrounds növekedése, viszont a csapatnak egy kicsit vissza kell vennie a tempóból.

Hirdetés

Brendan Greene és a Bluehole az elmúlt hónapok során nagyon aktívan dolgozott azon, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds egyre jobb és jobb legyen, és ennek következtében szép lassan a világ összes játékosát bekebelezze. Attól még azért messze jár, de jól halad.

Hirdetés

A SteamSpy adatai szerint a játékot megvásárlók száma átlépte a hétmilliót, az egyszerre játszók száma pedig a 600 ezret. Soha egy steames játéknak sem sikerült még ilyen magasra törnie ennyire rövid idő alatt. Nemrég az is kiderült, hogy volt olyan hét, amikor többen nézték Twitchen, mint a League of Legendset, és ez elég nagy szó. 

Közben a csapat bejelentette, hogy sem a heti, sem a frissítéseket nem tudják garantálni, mert az elvárások teljesítéséhez át kell szervezniük a munkarendet. Egyelőre annyit tudunk, hogy a tempó lassul, mert csak így garantálhatják, hogy a funkciókat nem sietik el, a minőségellenőrzésre jut elég idő, és a tesztszerveren is hosszabb ideig lehet majd próbálgatni az újdonságokat. Nagyon reméljük, hogy azért nem fognak annyira belassulni, mint a DayZ vagy más, nagy reményű, de mára elfeledett játékok fejlesztői.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)